Ach goh, mormeltje?

Schreef ik gisteren nog dat de 25.000 pageviews eerdaags bereikt zou worden, ik denk nu dat dit vandaag zou kunnen gebeuren. Ineens zelfs meerdere internationale bezoekjes. Twee verschillende uit Finland, twee uit Denemarken en vannacht eentje uit Amerika. Eerst dacht ik dat dit misschien kwam doordat ik een klein berichtje op een internationale discussiegroep had gezet maar dat kan maar een deel verklaren.

Omdat de kittens vrij veel boven zijn geweest en ik daar de vloeren meer met de veger dan met de stofzuiger doe, stonden ze me vanmorgen wel met grote ogen aan te kijken. Ik doe de voorkamer deze keer wel stukje bij beetje. Gelukkig hielp Nieckje door in de speelbox rond te lopen, hier en daar een lik uit te delen met een houding dat er niets aan de hand was. Inmiddels is alle opsmuk uit de kooi vanwege de ontsnappingen weggehaald. Niet bepaald fotogeniek zo’n kale ruimte. Op de foto van de etende kittens zie je dat het flessenkind net erbij wegloopt. Ze doet me enorm denken aan een poppetje dat ik vroeger op de lagere school met handwerken geknutseld heb en dat Mormeltje heette. Ik noem haar dus nu Mormeltje. Het is echt niet de bedoeling dat deze naam een blijvertje is. Tenslotte heette Rooster ooit maandenlang Skinny en is het met hem ook helemaal goed gekomen.

Ze zijn vannacht voor het eerst zonder toezicht geweest en alles is perfect verlopen. Het fijne ervan dat ze nu beneden waren is wel dat nu de ramen lekker wijd open kunnen. Lekker de frisse koele nachtlucht op de bovenverdieping. De luchtverversingsmachine van Kunst om de Hoek stond ook nog uit, dus het kon. Ik hoorde trouwens van een vriendin dat wanneer een airco of iets dergelijks te dicht bij woonhuizen is dat er dan een behuizing omheen gemaakt kan worden die het geluid met zeker een tweederde deel kan terugbrengen. Ik hoop zo dat de Bloemertstraat niet meer de Bulderstraat zal blijven. Bij huizen met een plat dak zoals het onze moet zeker met warm weer de ramen wijd open kunnen anders is het echt onleefbaar. Vanmiddag belde een medewerker van Kunst om de Hoek en het blijkt dat het ventilatiesysteem drie standen heeft en nu op één staat. Dat is absoluut geen probleem en wanneer hij ooit ‘s avonds per ongeluk weer te hoog staat, hoef ik maar te bellen (ik heb een telefoonnummer van een medewerker gekregen) dat hij wat lager moet. Heel hoopvol.

 

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten