Mijn tellertje en de balletvoorstelling

Morgen draait mijn tellertje precies een jaar en we naderen weer een mooi getal aan pageviews. Ik had het extra leuk gevonden wanneer de teller morgen de 31.313 had gehaald maar die bereikte hij vandaag al. Het regende vast overal zodanig dat iedereen achter zijn pc kroop. Ik vraag me wel af in hoeverre buitenlanders mijn site kunnen volgen. Er moeten toch haast wel heel wat Nederlanders vanuit andere landen mijn site bezoeken want met alleen foto’s kijken hou je het geen half uur lang uit, dacht ik (al zien onze dieren er natuurlijk allemaal wel heel erg lief uit).

Meet sinds … 23 juli 2006
Totaal aantal pageviews tot nu toe 31.305
Drukste dag tot nu toe 26 februari 2007
Pageviews 239
Pageviews gisteren 69
Pageviews vandaag 88
Categorie Persoonlijk algemeen

Ondertussen geniet ik van een voorstelling Abessijnenballet: Romana en Radjinn zijn druk bezig. Blij te zien want eerder was Romana niet tiptop en een half uur geleden landde Radjinn op z’n neus toen hij zijwaarts van de trap in de kamer af viel.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten