M’n eerste digitale fotoalbumpje

Met een spinnende hoogzwangere Tresca achter me op tafel bovenop de krant die ik aan het lezen was, even een berichtje maken over de gang van zaken hier. De twee zwangere poezen beginnen nu en vannacht aan hun laatste week en zoals ik al op Kattenpraat schreef in het zwangerschapshoekje – alleen te zien wanneer je je registreert – begin ik best wel een beetje rekening te houden met de kans op grote nesten. De meiden zien er geweldig uit. Ze glanzen dat het een lieve lust is, hun eetlust is perfect en hun buikjes prachtig. Wie weet kan ik over een paar maanden heel goed tot tien tellen 😉 Wanneer de kittens door het huis rennen, doe ik nl. niets anders dan doorlopend kittenkopjes tellen omdat ik niet wil dat er eentje ergens in de tuin of achter een verkeerde deur in slaap valt of opgesloten zit.

Ik heb voor het eerst digitaal een fotoalbumpje gemaakt. Over een week weet ik of het me een beetje gelukt is. Dan kan ik ze namelijk afhalen. Ik heb de foto’s van ons uitstapje naar Parijs daarvoor gebruikt om een cadeautje voor Yvonne en Cathy te maken. Ik hield pagina’s over en daar heb ik foto’s van onze huisdieren gezet. Via de huisdieren heb ik Yvonne ooit leren kennen. Zij was de oppas voor onze dierbare Florimond die toen bij Ed en Anita samen met Pollux woonde en Yvonne had mijn telefoonnummer voor het geval er iets aan de hand was. Zij nam haar taak zo nauwgezet en was zo lief voor de katten dat van het een het ander kwam en wij nu al twintig jaar dikke vriendinnen zijn.

Ik heb de boekjes! Ik heb een paar pagina’s ingescand. De pagina over Yvonne zelf met resp. Kathlena op haar schouder, even dierloos aan tafel, met de honden en met Fonzie op schoot.  Ook iets over de kunstschatten van het Louvre met een wel een heel bijzondere Mona Lisa. Om hier de grap te kunnen zien, ze heeft een Abessijn in haar armen, heb je wel een loep nodig. Hun vreselijk lieve hond Bill moest er ook in; ik besef nu dat ik het hele verhaal dat hij door het hek heen een andere hond op zijn kop heeft gepiest, niet in het albumpje heb gezet 🙁 En er was ook ruimte voor een paar pagina’s met onze dieren zoals Rooster en Sijntje en Nieckje en Tresca.

En Hugo heeft het topic voor me gemaakt waar ik over Nieckje en Tresca en hun te verwachten nestjes kan gaan schrijven. Kom ik weer niet aan de huishouding toe 🙂

 

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten