Redder in nood

De nieuwe website boekt gestaag vorderingen maar ik ben nog niet bepaald thuis in die technische mogelijkheden. Zelfs voor deze mij toch zeer vertrouwde website moet ik veel moeite doen om de foto’s voor plaatsing geschikt te maken. Tijdens de hulpsessie met een medewerker van Microsoft is er van alles aan mijn pc veranderd en tot mijn frustratie is mijn fotobewerkingsprogramma verdwenen. Ik heb nu een ander gebruikt maar die is het net niet. Van Victor, mijn redder in de nood op websitegebied kreeg ik de tip voor een ander programma, GIMP, en dit heeft zelfs een handleiding. Nu hoop ik wel dat ik daar beter mee uit de voeten kan dan met dat voor WordPress.

De afgelopen feestdagen zijn we prima doorgekomen. De katten hebben de kerstversiering gerespecteerd en ik heb er een paar foto’s van als aandenken. Sher was keurig op tijd klaar met haar krolsheid dus geen geluidsoverlast tijdens de kerstdagen. Dat kon je trouwens niet stellen van de kerstviering op de Grote Markt. Tot ca. half twee ‘s nachts was er van een Stille Nacht, Heilige Nacht bepaald geen sprake. Omdat 99,99% van de mensen geen nut ziet in klagen, stond er na de kerst in de krant dat er maar weinig klachten waren…

Wat zijn we blij dat we voor de komende fokplannen geen lange reizen hoeven te ondernemen. Alleen vandaag vele honderden aanrijdingen door gladheid. In het verleden hebben wij autoritten meegemaakt voor het wegbrengen of ophalen van een krolse poes onder weersomstandigheden die ik amper verantwoord kan noemen. Dus geen gevaarlijke lange ritten naar het buitenland; voor het a.s. nestje van Kitty Jewel kunnen we zelfs in onze eigen provincie blijven.


Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten