Als sneeuw voor de zon

Tot mijn grote schrik blijkt dat wanneer het laatste stukje in een topic van een van onze dieren langer dan tien jaar op deze website staat, alles dan verdwijnt en ook zodanig dat ik het niet meer kan terugzetten. Nu zijn alle pagina’s van de lieve mooie dierbare succesvolle etc. Elvira verdwenen.

Elvira. Op deze foto ruim 17 jaar oud. Zij is in september 2006 overleden.

Wat ben ik blij met Willem Leuverink die vorig jaar mijn website zoals hij toen nog was op een DVD heeft gezet. Ik heb meteen twee stukjes van de pagina van Rooster en eentje van Mariposa vernieuwd om erger te voorkomen. Maar het is overduidelijk dat niets voor eeuwig is en dat ik er niet aan ontkom dat ik een nieuwe website moet gaan maken. Als ik had begrepen dat de website zou gaan instorten, had ik het aanbod van de ontwerper om deze website te bevriezen en een link ernaar toe vanaf de nieuwe site, aangenomen. Ik had geen idee van deze consequentie. Hoeveel deze website met al die informatie over het leven met onze huisdieren voor me betekent, valt niet in woorden weer te geven.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten