Wat een cadeau!!!!

Opeens stonden de teksten en de foto’s weer op Elvira’s pagina’s. Ik heb er meteen drie hersteld. Ook in de topics van Murray en Mariposa heb ik een paar stukjes vernieuwd. Maar het blijft staan; ik kom er niet onderuit dat ik een nieuwe website moet gaan maken. (Ik ben begonnen, liep uiteraard vast in de onmogelijke handleiding maar dankzij de hulp van Victor zijn al veel berichtjes van de oude website overgezet naar deze nieuwe.)

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten