Nestjes

Al onze katten zijn gecastreerd behalve de twee jonge poesjes Sher en Elfie. Zij mogen dit jaar hun eerste nestje gaan krijgen. Sher is een wildkleur en Elfie is een zwartzilveren Somali. Elfie is op 12 augustus bevallen van haar nestje. Alle blogberichtjes over haar wel en wee en dat van haar kittens kunt u via deze link vinden.

Wij hopen dat Sher eerdaags krols wordt en ook zulke verrukkelijke kittens van de kater Per Sé zal krijgen maar ze laat ons helaas erg lang wachten op haar krolsheid. We zijn juist zo enthousiast over de persoonlijkheidjes van de kittens van Elfie en Sher.  Ze zijn inmiddels ruim drie maanden oud en twee van deze kittens wonen al bij hun nieuwe mensen. We staan echt te popelen om weer zulke charmante kittens te kunnen fokken maar dan nu met Sher als moederpoes.

De laatste foto’s van het kwartet:

Van links naar rechts: Baldr, Tinka, Murphy en Oliver.

De zorgzame tante Sher met de kittens van haar zus.

‘De inkt was nog niet droog’ 🙂 van de regeltjes die ik hier gisteren schreef en Sher is krols geworden. Wat zijn we hier blij mee! Nu even afwachten of een logeerpartij bij Per Sé  bij zijn mensen wel gelegen komt.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *