Huidige nestjes

Wij hebben op dit moment geen nestjes of zwangere poezen.

Onze twee poesjes Elfie en Sher hebben resp. in augustus 2017 en januari 2018 een nestje gehad.

 

Per Sé. Deze stoere wildkleur kater is de vader van beide nestjes.

Alle kittens wonen nu bij hun nieuwe mensen.  Het nestje van Elfie was het T-nest; op deze pagina zijn veel berichtjes en foto’s over haar nestje te vinden. De tag van Shers nest op de website is U-nest. Deze link verwijst naar een blog van toen ze zes weken oud waren en met deze krijgt u een pagina met alle nieuwtjes en foto’s over dit nest.

 

BESCHIKBARE KITTENS EN SOMS OOK VOLWASSEN ABESSIJNEN & SOMALI’S


April 2018:

Bij Hilda Jonk en Freddie Warmink van cattery Sadee von Warjo in Groningen is mogelijk het sorrelzilveren Abessijnse poesje Quinty nog beschikbaar. Zij is familie van onze Somalifamilie. Haar nestgenootjes gaan deze week verhuizen naar hun nieuwe mensen maar voor haar wordt ook nog een gouden mandje gezocht: op deze blog kunt u alles over haar, haar ouders en nestgenootjes lezen.

Wie heeft het gouden mandje voor Quinty? Zij stamt af van onze verrukkelijke Orchid, het meest empathische diertje aller tijden.

Er is mogelijk nog een zwartzilver katertje beschikbaar van het nestje van de mooie zwartzilveren Izzy, de moeder van onze Elfie. Ook wordt er eerdaags een tweede nestje verwacht bij een vriendin. Het eerste nestje groeit op bij Linda Hofland en Hero de Haan in De Lier (bij Den Haag) in cattery Everlasting Joy.

 

Izzy met haar vorige nestje.

Via de rasclubs ABY2000 (website en Facebook) en de SAN (website en Facebook) kunt u wellicht cattery’s vinden die nu ook kittens beschikbaar hebben. Let op, u verlaat dan wel deze website en soms kan het lastig zijn hem terug te vinden. Met de naam Silfescian lukt het vast wel.

Soms kunt u via deze rasclubs ook een volwassen Abessijn of Somali vinden die wegens omstandigheden een ander thuis nodig heeft. Via de herplaatsing van de vereniging Felikat kunt u ook hele lieve volwassen raskatten vinden: volwassen raskatten.


Hieronder en hiernaast staan wat foto’s van Abessijnse (variant-) & Somalikittens in onze favoriete kleurslagen (als warming-up voor uw zoektocht).

Zo leuk te weten dat deze twee Ferox-kittens de halfbroertjes zijn van de kater waar Sher en Elfie nu hun nestjes van hebben gekregen.

Zwartzilveren Somalipoesje Donna  met dito Abessijn-variant nestgenootje Peter Pan.

2010 Sorrelzilveren Somalikittens. Het poesje rechts is de lieve Sientje die inmiddels de grootmoeder van Elfie is geworden.

 

2001: Sijntje met haar vier kittens (Abessijn-variantjes) van Rooster.