Huidige nestjes

Onze twee poesjes Elfie en Sher.
Per Sé. Deze stoere wildkleur kater is de vader van beide nestjes.

Op dit moment, april 2018, groeien de kittens van Sher bij ons op. Zij zijn op 27 januari geboren. Alle vier de kittens zijn besproken. Hun tag op de website is U-nest. Deze link verwijst naar een blog van toen ze zes weken oud waren en met deze krijgt u een pagina met alle nieuwtjes en foto’s over deze kittens.

Ons vorige nestje was van Elfie. Zij kreeg haar nestje op 12 augustus vorig jaar.  Op deze pagina worden alle berichtjes en foto’s over haar nestje verzameld.


BESCHIKBARE KITTENS EN SOMS OOK VOLWASSEN ABESSIJNEN & SOMALI’S


April 2018:

Bij Hilda Jonk en Freddie Warmink van cattery Sadee von Warjo in Groningen is het sorrelzilveren Abessijnse poesje Quinty nog beschikbaar. Zij is familie van onze Somalifamilie. Haar nestgenootjes gaan deze week verhuizen naar hun nieuwe mensen maar voor haar wordt ook nog een gouden mandje gezocht: op deze blog kunt u alles over haar, haar ouders en nestgenootjes lezen.

Wie heeft het gouden mandje voor Quinty? Zij stamt af van onze verrukkelijke Orchid, het meest empathische diertje aller tijden.

 

Van dit nestje zijn mogelijk ook nog kittens beschikbaar. Zij zijn nu ongeveer vier weken oud en wonen bij Dick en Edith Op de Woerd van cattery Kifahari in Bodegraven: 06-53942984.

Er is nog een zwartzilver katertje beschikbaar van het nestje van de mooie zwartzilveren Izzy, de moeder van onze Elfie. Ook wordt er eerdaags een tweede nestje verwacht bij een vriendin. Het eerste nestje groeit op bij Linda Hofland en Hero de Haan in De Lier (bij Den Haag) in cattery Everlasting Joy.

 

Izzy met haar vorige nestje.

Via de rasclubs ABY2000 en de SAN kunt u wellicht ook cattery’s vinden die nu ook kittens beschikbaar hebben.

Op de site van ABY2000 staan op de herplaatsingspagina twee volwassen Somali’s die een nieuw thuis nodig hebben. Wie o wie weet een gouden mandje voor een poesje van vier jaar en een kater van tien jaar: link.


Hieronder en hiernaast staan wat foto’s van Abessijnse (variant-) & Somalikittens in onze favoriete kleurslagen (als warming-up voor uw zoektocht).

Zo leuk te weten dat deze twee kittens de halfbroertjes zijn van de kater waar Sher en Elfie nu hun nestjes van mogen krijgen.

Zwartzilveren Somalipoesje Donna  met dito Abessijn-variant nestgenootje Peter Pan.

Sorrelzilveren Somalikittens. Het poesje rechts is de lieve Sientje die inmiddels de grootmoeder van Elfie is geworden.

 

Sijntje met haar vier kittens (Abessijn-variantjes) van Rooster.