Alle begin is moeilijk

Maar het is al heel wat dat dit nieuwe berichtje in de juiste categorie, het bloghoekje, terecht is gekomen. Eerder had ik een blauwe knop ‘bijwerken’ maar via publiceren, ging het ook (vast niet de bedoeling).

Nu een foto erbij.

Victor is degene die me helpt met deze website en hij kwam met deze suggestie. Het is erg teleurstellend voor al zijn inzet want ik snap er nog steeds niets van. Ik begrijp dat die cirkeltjes ‘handsome testiomonials’ heten.

Of een handsome testimonial?
Probeer dat eens,....

[handsometestimonial id=”2122″]

De foto die ik erbij had willen plaatsen, lukte niet maar de knop bijwerken was wel zichtbaar. Voor vandaag vind ik het wel weer genoeg. Ik ga oefenen met het fotobewerkingsprogramma GIMP.

Toch nog eventjes: de foto waar ik mee oefende, staat nu heel groot boven dit stukje en de neusjes zijn van Rooster en zijn dochter Nieckje. Zoals dit stel met elkaar omging, was heel mooi om mee te mogen maken en zoals Bashiir met zijn dochter Sher omgaat, roept de herinneringen aan dit dierbare stel op.

E.e.a. is deels gelukt. Volgend weekend komt Victor me hier thuis helpen want het is voor hem op afstand een heel gedoe om me alles steeds maar uit te leggen. Dit weekend ga ik op de zaterdag naar de Felikatshow in Zoetermeer. Ik neem onze twee jongste poezen mee dus wie dit stel live wil zien, grijp je kans. Richard Rodenburg komt ook beide dagen met de leuke wildkleurkater Florio en zijn schattige sorrelzilveren dochtertje Giulia.

Wie weet tot ziens zaterdag.

 

 

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten