Dag van de Hond

We kunnen niet zonder techniek.. We zitten nu al twee weken met storingen na de installatie van een nieuw modem door onze provider. Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel monteurs er al over de vloer zijn geweest. Gelukkig doen de telefoon, radio en het internet het soms wel, zoals nu. Heel fijn. Sher en Elfie racen door het huis, maken veel spin- en knuffeluren en ze eten uitstekend. En groeien dat ze doen! We zijn stikgelukkig met ze. Oma Shabanou komt me even een kopje geven. De dieren hebben al gegeten dus dit is geen vraag- maar een dankjekopje. Alleen laat de software van mijn laptop me nu weer in de steek. Ik heb al heel wat herstarts gedaan maar zonder resultaat. Ik kan wel post ontvangen maar geen foto’s zien en bewerken. Een foto plaatsen lukte net wel. Dus voor nu een foto die ik er wel in kan krijgen want het is nu etenstijd voor onszelf.

Ik heb herstart 88 gedaan, de pc heeft een uurtje stil gestaan en ik ga nu proberen een recente foto van dolle trio hier te plaatsen. Ik rol bijna van verbazing van mijn stoel want het was dus de 88e herstart die het deed! Blijkbaar zitten de simmetjes nu weer goed. Jippie.

Morgen gaan we met Polly naar de Dag van de Hond in Heemstede. De KC Kennemerland organiseert dat. Het weer is niet helemaal ideaal maar ik heb een grote parasol in de gang klaar staan dus als het niet al te hard regent en waait, kunnen we de dag redelijk droog doorkomen. Polly is zo’n stoer hondje maar regen vindt ze verschrikkelijk. Laatst regende het een beetje en ik dacht dat ik met een paraplu even goed wel met haar kon wandelen. Niet dus; ze gedraagt zich echt als een geslagen hond, slingert van rechts naar links, we zijn dus niet ver gekomen. Ik wil wel graag ontspannen kunnen lopen.

De foto’s hierbij zijn niet de recentste. Ik ga nu kijken of ik ze nu wel kan bewerken.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten