De nieuwe bank

Ik heb zoveel foto’s dat ik gewoon geen keuze kan maken. Prachtige foto’s van de kittens, gemaakt door Jiska, de eigenaresse van de vader van het nestje en zelf heb ik er ook de nodige gemaakt. Ik heb van Tresca drie uitgekozen en in haar topic geplaatst en straks zet er ik ook nog een paar bij het nestje van Nieckje.

De katten genieten enorm van de nieuwe bank en de foto is van Sijntje die als warmteaanbidster geniet van de achterkant van de bank die voor een radiator staat. Dat randje achterlangs. Dat is niet alleen hoogst comfortabel maar ook extra leuk in het spel.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten