De perfecte tussenoplossing

Gisteren kwam Anja voor haar Nena op bezoek en ik kreeg al weer een leuk cadeautje. Een vogeltjes Cd-rom. Dolle pret en heel gezellig op de achtergrond, het gekwetter van de vinkjes. Ik vind vogels schitterend maar ik zal nooit zelfs vogels in een kooi of volière zetten tenzij ik over zeeën van ruimte zou kunnen beschikken en ze een zo goed als natuurlijk leven kan bieden. Dit is voor mij de perfecte tussenoplossing.

En ik heb eindelijk alle testen die bij de kittens van Nieckje horen in de rubriek rasvoorlichting geplaatst.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten