Dolle pret op de vensterbank

Internet loopt een beetje lastig vandaag. Veel sites zijn niet of slecht bereikbaar en ik kon niet eens de foto over het avontuur van Nini op Kattenpraat plaatsen. Gelukkig heb ik hier ook ruimte: de vier overgebleven kittens hadden dolle pret op de vensterbank in de voorkamer met hun bijna meterhoge sprongen met de bedoeling een dikke vette bromvlieg te vangen. Om hun een handje te helpen, deed ik de lamellen open en toen zag ik net te laat dat Nini bezig was een wesp te vangen. Die heeft haar dus gestoken.
Ze wreef wel over haar snuitje maar speelde gewoon door. Ik zag er wat zitten en heb iets van haar kinnetje weggeplukt wat een angel zou kunnen zijn. Ik dacht dat alleen bijen hun angel verloren na een steek.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten