Een andere voorjaarsbeleving

Het voorjaar is nog steeds niet echt aangebroken. Sneeuw en hagel is hier en daar, vooral voor de wintersporters, een groot probleem. Gelukkig mag ik binnenblijven, tenminste… Ik liet gisteren Fonzie en Juultje even naar de hagelbui kijken vanuit de gang. Ik nam aan dat de hagel voldoende was om ze binnen te houden. Juultje keerde inderdaad direct op haar schreden terug toen ze de hagel op haar lijfje kreeg maar Fonz liet zich niet kennen. Hij nam een spurt naar het tafeltje op de stoep een paar huizen verderop en vond dat dé locatie om dit natuurgeweld te bestuderen. Toen moest ik op m’n slofjes en in mijn truitje er doorheen om hem op te halen.

Hmmmm,…

Met zijn tante Mariposa had ik een andere voorjaarsbeleving. Het leek me wel aangenaam om een bosje tulpjes in de kamer te hebben. Ik was helemaal vergeten dat Mariposa iets met of tegen tulpen heeft. Binnen een paar tellen was de halve bos gekopt. Nu deed ik dat als schoolkind om een centje bij te verdienen, maar dit resultaat had ik niet in gedachten toen ik ze in een vaas zette.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten