Een beetje pech

Met een beetje pech kan ik al mijn informatie, zoals telefoonnummers en adressen én alle post kwijtraken. M’n Microsoft Outlook programma is stuk. De grootste ellende is inmiddels achter de rug. Ik kan hier en daar informatie uit het kapotte programma halen en we hebben een andere versie van een emailprogramma, Outlook Express gevonden. Het is behelpen, maar we kunnen weer post ontvangen en versturen.

En ik had nog wel zulk leuk nieuws! Gisteren is de cattery gefilmd voor het kinderprogramma Kids for Animals. Zo’n acht jaar geleden heb ik ook meegewerkt aan een televisieprogramma. Dat was toen Alle Dieren Tellen Mee van de AVRO. Het grappige is dat ik na afloop realiseerde dat ik weer met Fonzie samen gefilmd werd. What is in a name? Ik heb hem dertien jaar geleden Famous Fonzie gedoopt. Ik dacht toen meer aan showsuccessen waarvan hij er dus heel veel van heeft, maar dit had ik niet in gedachten – The Fonz twee keer op tv. Ook alle andere katten zijn gefilmd, zelfs de twee operatieklantjes van deze week, Murray en Dzjeedie.

Met Dzjeedie gaat nu ook erg goed. Ik had nooit gedacht dat ze met haar pas geopereerde buikje weer een wandeling over het dak wilde gaan maken. Sta ik met de mensen van het programma in de tuin, zie ik Dzjeedie over het dak lopen alsof er niets aan de hand is. Helaas liep de camera nog niet want dat was wel leuk geweest om te filmen: ik hoef haar namelijk maar te roepen of ze komt eraan en ze laat zich graag van de afzetting aftillen.

En… ze hebben niet alleen de cattery gefilmd maar ook deze site. Ik heb wat foto’s ingeklikt om te laten zien hoe dit programma werkt. Wie weet geeft dat nog wat extra omzet Hugo! Ik ben heel benieuwd hoe het stukje er na de montage uitziet. Ik heb natuurlijk helemaal niet gezegd wat ik had willen zeggen, maar ach, als het ras en het verschijnsel cattery maar positief overkomt.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten