Geen camera mee…

Vandaag ben ik er eindelijk eens aan toegekomen om met een paar katjes bij mijn ouders op bezoek te gaan. Het was even puzzelen wie de eer voor dit bezoekje zouden krijgen. Vast stond dat Maverick mee zou gaan omdat hij rechtstreeks afstamt van hun twee poezen Tamara en Minouschka. Minouschka heeft één keer een nestje bij mijn ouders gekregen en dat was echt genieten: vijf zwartzilveren katertjes en Azucar heeft later bij Rowena het nestje gemaakt waar The Fonz uit voortgekomen is. (Minouschka -> Azucar ->Fonzie -> Kelly Kathleen -> Dempsey -> Feline -> Maverick)

Het was moeilijk kiezen uit zeven kittens. Ik heb de twee meiden van Tresca meegenomen en met z’n drieën hebben ze de show gestolen. Op de deken op het rustbed heeft Maverick een demo gegeven van het katermoederschap en de kleintjes een gigawasbeurt gegeven. Stom genoeg was ik vergeten m’n camera mee te nemen. Dat had hele dierbare foto’s kunnen opleveren want Maverick lag op een gegeven moment zo lief bij mijn moeder. Er zit niets anders op nog maar een keertje te gaan en ik weet zeker dat mijn ouders dat helemaal niet erg vinden. Ik moet dan alleen hopen dat er dan wat minder files zijn. Gelukkig heb ik de meeste weten te ontwijken door een andere route te kiezen.

 

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten