La Ronja Rouge

Vandaag belde An want haar Ronja, La Ronja Rouge, viert haar tiende verjaardag!! En dus ook haar zusje Riva bij Piet en Mata. Helaas is broertje Remi ooit slachtoffer van het blaasgruissyndroom geworden.

Ik moest hard zoeken en ik weet zeker dat ik betere foto’s van Ronja heb, maar ter gelegenheid van deze verjaardag hier een paar foto’s. Over Riva kregen we onlangs ook goed nieuws en ik hoop dat beide laatste dochters van onze dierbare Oentje nog heel veel jaren in gezondheid bij hun mensen mogen leven.

Ik heb gisteravond ontdekt dat dit vreselijk handige programmaatje dat ik van Hugo heb gekregen de foto’s zodanig plaatst dat er maar heel weinig kb’s worden verbruikt (en de pagina’s lekker snel laden). Volgens het overzicht van mijn provider heb ik nog maar 1,5 MB verbruikt en ik heb er dus nog 23,5 over. Ik kan me dus helemaal uitleven!

Ook zag ik dat deze site al 753 keer bezocht was. Daar zitten natuurlijk een heleboel van mij tussen wanneer ik ermee aan het werk ben, maar het is wel leuk dat hij zo vaak bekeken wordt.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten