Leuk virtueel wereldje

Gelukkig gaat het prima met Jewel, de kittens en pleegpapa Franz maar met mijn computer rol ik van de ene ellende in de andere. Zowel mijn e-mailprogramma als het fotobewerkingsprogramma zijn verdwenen en Outlook laat zich er ook niet meer opnieuw opzetten. Gelukkig heb ik een omweg gevonden zodat ik de foto’s kan verkleinen want foto’s met een hoge resolutie kan ik niet in mijn website plaatsen. Voor nu heb ik een grappige foto van mijn HayDay-spelletje. Zo leuk om het konijntje als een kat slapend op de strandstoel aan te treffen. Leuk virtueel wereldje, ik hoef ook de haren niet van die stoelen te borstelen 🙂 Ik ga nu kijken of ik iets met de foto’s van de kittens kan doen.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten