Mijn handen jeuken!

Ik had al zulke goede vorderingen gemaakt met mijn nieuwe website tot ik dacht te hebben ontdekt dat ik een pagina als een soort subpagina kon onderbrengen onder een trefwoord op de menubalk. Foutje!! Alles is weg. Ik loop vast in de terminologie van pagina’s, blogs, menu, menu-item, primaire menu’s en actieve menu’s. Ik ben er maar mee gestopt. Maar redding is nabij.
Victor die t.z.t. twee Somalipoesjes van ons gaat krijgen, komt hier eerdaags een dagje klussen aan mijn website. Mijn handen jeuken om over van alles te gaan schrijven, alleen al onze overleden dieren weer een mooi compleet topic te geven, informatieve stukjes over de voeding en verzorging te gaan maken, een rubriek met allerlei tips bij te gaan houden én eindelijk een topic te hebben waarin ik mijn ei kwijt kan over onze drie jongste dieren. Bashiir en zijn dochters Sher en Elfie zijn een feest om om je heen te hebben. En een heus blog ín de website. Dat lijkt me helemaal geweldig.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om eens geen kerstboom te nemen. Die boom was altijd speciaal voor de katten met allemaal vogeltjes erin en echt, ze hebben hem nog nooit omgegooid. Het was voor mij altijd een superkans op het maken van kerstfoto’s. We stellen het nu dus zonder deze mogelijkheid op dé kerstfoto van 2016. Maar ik heb er al wel een paar. Polly moest er weer aan geloven – kerstmuts op haar kopje, stukje vlees voor haar neus en zo waar een bruikbaar kiekje. Wat eigenlijk nog nooit gebeurd is, is dat de katten iets stuk maken. Ik betrapte Bashiir op het knagen aan de kerstslinger (kan verstoppingen geven) dus wij togen direct naar een tuincentrum om kattengras te halen. Het oude plantje was al aardig afgegraasd en vers is altijd aantrekkelijker. Ging de boef toch verder met de slinger en hij plukte er zowaar een lampje uit. Slecht voorbeeld doet ook volgen en dochter Elfie zetten haar tanden ook in zo’n lampje en beet het gewoon stuk. Best gevaarlijk. Maar voor zover we weten is dit ook weer goed afgelopen (glas/plastic in haar bekje/buikje). Ik kon meteen de tip van het tv-programma Radar uitvoeren: op de aantrekkelijke plekken een stukje schil van een citrusvrucht leggen. Dat werkt echt!! Nog niet helemaal waterdicht want vanmiddag begon ze op een andere plek aan een lampje te knabbelen. Na een harde klap in mijn handen, zag ze van haar voornemen af en waren Shabanou die naast me zat en Polly die in Huiberts stoel lag even van de rel. De arme meiden schrokken zich wild.

Ik heb nog net een paar regeltjes over voor het laatste nieuws: Elfie was vorige week krols en twee dagen geleden begon Sher er ook mee. Elfie had hele zachte koertjes en mieuwtjes maar Sher is wat luidruchtiger: ‘s avonds gaan dus de luikjes dicht voor een ongestoorde nachtrust van de buren.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten