Oma en kleindochter op vrijersvoeten

Volgens de krant is het deze week de week van de liefde. Dat hebben we hier wel gemerkt. Oma en kleindochter op vrijersvoeten 🙂 We missen de meiden wel. Nog één nachtje en dan komen ze weer thuis.Vandaag twee jaar geleden werd Dzjeedies tweede nestje geboren: twee sorrelzilveren katertjes en één zwartzilveren poesje. Indirect heeft dit nestje ervoor gezorgd dat deze site kon ontstaan. Nienke, een mede-Abessijnenfan heeft ooit de start gemaakt met deze site. Als absolute compubeet had ik geen idee hoe ik dit moest aanpakken en toen Hugo (de eigenaar van o.a. de vader van dit nestje, ontdekte dat ik zo graag een site wilde hebben, heeft hij me verder geholpen). Ik log in op een computer van hem, gebruik een programma dat hij ontwikkeld heeft en Hugo helpt me nog steeds. Zoals nu de reparatie van het gastenboek en het maken van het nieuwe topic voor de mogelijke nestjes van Nieckje en Tresca.

8/2/2017: we zijn nuprecies tien jaar verder in de tijd en weer is er iemand zo aardig om me te helpen met het maken van een website. Ik ben Victor van Eck erg dankbaar voor zijn inzet voor mijn website. In ben de afgelopen dagen druk bezig geweest met het overzetten van berichtjes van de oude website naar deze nieuwe. Ik hecht enorm aan alles wat we de afgelopen jaren met onze dieren hebben meegemaakt en ervaar het bewaren van al deze informatie ook als een eerbetoon aan deze dieren. 

Orchid en Maverick hebben dolle pret gehad. Wij wat minder. Ik was boven bezig en dan is het traditie dat Mariposa even een rondje balustrade-dakterras mag lopen. Maverick, Orchid en andere katten zijn het nooit eens met mijn beleid op dit gebied en laten dat met allerlei mieuwtjes en koertjes duidelijk horen. Ik had de balkondeur niet goed dicht gedaan en terwijl ik ergens anders bezig was, was het stel en broer en zus Murray en Mariposa aan de wandel gegaan. Die laatste twee had ik zo weer binnen: even wat ‘brokgeluiden’ laten horen en ze stonden al weer binnen. Maverick en Orchid hadden echter geen boodschap aan die brokjes. Over de daken rennen was veel leuker. Op een gegeven moment had ik de Meef wel te pakken maar OrryCiddy vond het buiten veel te leuk en ging echt ver weg. Gelukkig was de poort in de Kokstraat dicht. Op een gegeven moment was Orchid over een hele hoge muur de tuin in van de buurvrouw gesprongen en toen werd ze zielig want ze wist niet hoe ze daar uit kon komen. Gelukkig heb ik een sleutel omdat ik wel eens voor de buurkat zorg en daardoor kon ik haar redden.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten