De fotoshoot van Richard

Ik ben heel benieuwd of het me weer gaat lukken om in deze rubriek een berichtje te plaatsen. Het is mij namelijk een raadsel hoe het kan dat WordPress weet dat ik de nieuwsberichtjes in het Blognieuws wil hebben. Blijkbaar staat dat ergens aangevinkt maar ik heb dat vinkje nog niet kunnen ontdekken. Het steekt nauw, het plaatsen van berichtjes op deze website. Eén vinkje of iets anders vergeten en het bericht verdwijnt in de cyberspace.

Vandaag kan ik, overigens met mijn ernstig verkouden hoofd, melden dat onze jongste dame nu officiëel een volwassen poes is geworden. De lieve Elfie is namelijk vandaag precies een jaar geleden geboren. Om haar verjaardag extra leuk te maken, is het heel fijn dat haar krolsheid (haar tweede) eindelijk over is. Maar om de term geluidsoverlast actueel te houden, kan ik melden dat Sher nu weer krols is. ‘s Nachts gaan de kattenluikjes dus dicht. Hierna gaan we dus beginnen met het testwerk als voorbereiding voor hun nestjes. Het knie-onderzoek kan pas wanneer Sher niet meer krols is.  De hormonen zouden kunnen maken dat de pezen en spieren van het gewricht  wat soepeler dan anders zouden kunnen zijn en we willen natuurlijk wel een goede uitslag want zonder dat gaat het hele feest niet door.

De kennismaking met het nieuwe buurhondje is uitstekend verlopen en ‘s nachts hebben hem ook niet meer gehoord. Hartstikke fijn. Wat ook goed, zwak uitgedrukt, is gegaan is de fotoshoot die Richard Rodenburg gisteren hier heeft gedaan. Ik heb van ieder dier al minstens een prachtige foto gekregen en waar ik ook heel blij mee ben, is dat hij iets aan de instelling van mijn camera verbeterd heeft waardoor de kwaliteit van mijn foto’s wat beter is geworden. Het was echt frustrerend die nevel over mijn foto’s.

Ik ga zo proberen die acht foto’s bij dit stukje te plaatsen. Een paar ernaast en een paar in de footer eronder. Dat is voor mij iets nieuws en dat kan nog spannend worden… Het was heel erg spannend. Ik heb de foto’s in de footer gezet maar waar ze zijn gebleven is mij voor nu een raadsel. Ik hoop dat webmaster Victor me kan helpen. Ik had de widgetbuilder hetzelfde nummer (#2875 4/2/17) gegeven als de widget, de drie fotootjes hiernaast. Misschien had ik ze niet moeten onderlijnen. Ik ga weer even kijken of dat het is (lijkt me stug trouwens maar als je niets probeert, leer je het nooit). Ik heb de foto’s gevonden. Ze staan drie keer onderaan de startpagina. Van mij mogen ze daar best wel even blijven staan alleen het drievoudige is een tikje overdreven. Nu is de queeste dus om er twee van weg te gooien. Weer een kwartiertje later: ik stop met dit item – het loopt echt uit de hand. Even wachten tot Victor tijd heeft om er de bezem door te halen.

Ik zet de foto’s in een mapje op  Facebook. Dat mapje is gemaakt en gevuld: klik hier 

Victor heeft een sjieke slider met de foto’s gemaakt en ze zijn nu paginagroot hieronder te bekijken. Met de foto erbij van onze Polly die de slider een beetje overlapt, ziet het er perfect uit! Het is nu tijd om een feestelijke kattenmaaltijd te maken ter gelegenheid van Elfies eerste verjaardag.

Door de site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten